Geus waktuna meureun?

Geus waktuna meureun?
Malik ka tukang atawa ka hareup
Kana poek atawa kana caang
Di tungtung gang nu boa kudu kamana

Ieu balati, sarungan!
Ceuk ilaing tuluy nyolendang samurai nu ngagebay

Geus waktuna meureun?
Wawanen urang ditanya kasadianana
Anging Allah tempat pamuntangan

Dina mumunggang gunung
Handapeun layung nu ngagantung
Caang masrahkeun diri kana poek
Kalangkang ilaing hut-het nyieun siluet

th

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s