Ngaji

Aceng   : “Din, uingah rek ngaji teh ka masigit beulah ditu euy, nu di juru lembur. Nu rada nenggang nu aya bedug gede, geuningan.”

Odin      : “Naha kunaon meni ngajauhan ngaji teh?”

Aceng   : “Aih, ari ilaing. Didinya mah minimal lamun teu jadi ustad oge bisa jadi biduan.”

Odin      : “?!?!?!?”

Aceng   : “Pedah we unggal arek adan magrib, pan sok kadenge aya nu nyanyi?!”

Odin      : “?!?!?!?”

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s